En del af Danone

Nutricia Advanced Medical Nutrition er en del af den franske fødevarevirksomhed Danone med over 100.000 ansatte fordelt på mere end 130 lande.

Globale Fakta om Nutricia

  • Hovedkontor: Amsterdam, Holland
  • Antal ansatte: Cirka 5.300 medarbejdere
  • Forsknings- og innovationscenter: Utrecht, Holland  med mere end 900 ansatte
  • Kontorer i mere end 40 lande
  • Vore produkter er tilgængelige for patienter i 74 lande
  • Danone er noteret på Børsen i Paris

 

Nordiske fakta om Nutricia

 

Ansvarsfuld markedsføring

Hos Danone går vi meget op i, at tage ansvar for hvordan vi markedsfører os selv. Udover, at følge lokale regler og retningslinjer, har vi også pålagt os selv at følge Danones marketing politik, hvilket også inkluderer kommunikation til børn.

Danone, One Planet. One Health.

Mad kan forandre verden

Vi tror på, at en sund krop har brug for sund mad. Og sund mad kræver en sund planet. Med sunde økosystemer og stærke, sociale strukturer. Det er hvad Danones motto “One Planet. One Health” opfordrer til. Alt er forbundet. Der kan ikke eksistere sunde produkter uden et sundt økosystem, eller sund ernæring uden økonomisk og social udvikling af befolkningen.

 

Danones mission

“One Planet”. One Health” kommer fra samme banebrydende ånd som Danone altid har haft. I 1972 sagde Antoine Riboud: “Der findes kun en jord. Vi lever kun én gang”. Disse ord startede en vision, som fortsat lever i dag: At skabe sundhed til vores virksomhed og vores planet og til generationer af mennesker, nu og i fremtiden.

Vi arbejder hver dag på at gøre disse ord til virkelighed.

Læs mere om Danones mission og engagement ved at besøge Danones hjemmeside.

Til Danones hjemmeside


Dette er Danone

Se filmen om Danone her

Danone består af over 500 underdivisioner og er en af verdens førende virksomheder inden for fødevarer.

Danones mission er at levere sundhed via fødevarer til så mange mennesker som muligt. Det er denne mission, som også  guider over 1.850 «Danoners» i Holland og over 100.000 verden over hver dag. Læs mere om Danone og Nutricias verdensomspændende arbejde på nutricia.com


Er du sundhedsfagligt personale?

Her kan du som sundhedsfaglig læse mere om Nutricias produkter.
Vores produkter er fødevarer til særlige medicinske formål til ernæringsmæssig behandling af sygdomsrelateret underernæring og skal anvendes i samråd med læge.

Til vores produkter