NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Danone Nutricia Campus

Danone Nutricia Campus er en online platform med videnskabelig uddannelse for sundhedsfaglige. Uddannelsesplatformen giver adgang til den nyeste videnskab inden for ernæring og sundhed og forbinder sundhedsfaglige fra hele verden for at fremme ernæringsområdet.

Læs mere

WEBINAR: Proteinkvalitet og Tolerance ved P4 Proteinblanding

19. maj 2021 kl. 15.00-16.20
Nutricia inviterer til webinar omkring proteinkvalitet og gastrointestinal tolerance med fokus på p4 proteinblanding. P4 er den proteinblanding, som Nutricia anvender i sondeernæring.

Læs mere

Webinar: ADHD hos børn og ernæring

21. april 2021, kl. 15.00-16.45
Nutricia inviterer til webinar om ADHD hos børn og ernæringsbehandling ved nedsat appetit og vægttab.

Læs mere

Det er slut med plastiksugerør på Fortini flaskerne

Vi skal passe bedre på miljøet, og derfor fjerner vi plastiksugerør fra Fortini flaskerne.

Læs mere

WEBINAR: NEXT GENERATION ALLERGY MANAGEMENT

10. marts 2021, kl. 16.00-17.00
Deltag i denne unikke mulighed for at møde vores førende forskere og benyt dig af lejligheden til at stille spørgsmål eller foreslå emner til debat.

Læs mere

Tag del i ”Ernæringsugen 2020 – rigtig ernæring nytter”

I uge 47 afholdes den første nationale ernæringsuge i Danmark, der har til formål at skabe opmærksomhed om sygdomsrelateret underernæring.

Læs mere
1 2 3 4 9