NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Kræft, ernæring og covid-19 – to nye webinarer

Prof. Alessandro Laviano belyser de italienske erfaringer med kræftpatienter og covid-19 med fokus på optimering af ernæringsbehandlingen.

Læs mere

2. del af webinar-serien om COVID-19 og ernæring

2. del af webinar-serien om COVID-19 og ernæring med fokus på patienten efter udskrivelse fra intensiv afdeling

Læs mere

Ny webinar-serie om COVID-19 med førende eksperter

Dr Arthur Van Zanten, Prof Paul Wishmeyer og Prof Elisabeth de Waele deler ud af deres erfaringer med ernæringsmæssig håndtering af COVID-19 patienter

Læs mere

ESPEN Guidelines vedr. patienter med COVID-19

Anbefalinger til ernæringsmæssig håndtering af patienter med COVID-19.

Læs mere

Husk ernæringen – også i denne tid

Covid-19 udgør en særlig trussel mod vores mest sårbare, såsom ældre, svækkede og syge. Overlevelse er førsteprioritet, men vi må ikke glemme, at ernæringsstatus og ernæringsbehandling kan spille en vigtig rolle i sygdomsforløbet.

Læs mere

EUROPÆISKE LOVGIVNINGSÆNDRINGER I SPÆDBØRNSPRODUKTER

Hvad du har brug for at vide om de lovgivningsmæssige ændringer i spædbørnsprodukter

Læs mere
1 2 3 4 5 8