NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Nyt online videobibliotek for intensiv ernæring

Se førende eksperter i intensiv ernæring dele ud af deres viden og erfaringer.

Læs mere

NUTRICIA METABOLICS RESEARCH FUND

Nutricia tilbyder for femte år mulighed for at søge om finansiering af forskning til klinisk ernæring indenfor medfødte metaboliske sygdomme. Dette år vil et beløb på 100.000 euro fordeles mellem læger, diætister og andre som forsker indenfor området. Ansøgningsfristen er den 26. oktober.

Læs mere

World Allergy Week

Deltag i Nutricia World Allergy Week sammen med os og se videoer fra eksperter og patienter verden over.

Læs mere

COVID-19 Webinar: ernæring på plejecentre

Nutricia inviterer til et live og interaktivt webinar med internationale eksperter, som deler ud af deres erfaringer omkring den ernæringsmæssige håndtering af COVID-19 på plejecentre.

Læs mere

Nutricia lancerer nu 2 nye startpakker

Vi lancerer nu to nye startpakker, så vi kan hjælpe endnu flere med at finde den smag, de bedst kan lide, inden for den produktkategori, de er blevet anbefalet.

Læs mere

Webinarserie om “Pædiatri i praksis”

Nutricia vil gerne invitere dig til en række live og interaktive webinarer med internationale foredragsholdere og eksperter, som behandler forskellige emner og praksis inden for ernæringsmæssig behandling af børn og spædbørn.

Læs mere
1 2 3 4 5 9