NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Historie fra det virkelige liv

Ernæringsdrikke hjalp den enkelte borger i Albertslund kommune! Ernæringsdrikke er dokumenteret effektive til at øge vægten, reducere komplikationer, genindlæggelser og indlæggelsestider og ikke mindst øge livskvaliteten.

Læs mere

Neocate Junior – Nu med tilskud

Vi kan med glæde meddele, at tilskuddet til nye Neocate Junior neutral nu er kommet. Det er vigtigt, at du hjælper dine patienter med at få en ny grøn recept på Neocate Junior neutral i stedet for enten Neocate Advance eller Neocate Active. 

Læs mere

NYHED: Calogen Extra Shots

Energirig fedtemulsion med protein, kulhydrat, vitaminer og mineraler.

Læs mere

Stor nyhed i lille flaske

Læs mere om vores nye produkt Fortini compact

Læs mere

Frisk endnu længere

Nutridrink Compact Fibre ændrer holdbarhed fra 10 måneder til 12 måneder. Det betyder mere optimal logistik for apoteket.

Læs mere
1 7 8 9