KETOCAL - EN HJÆLP TIL DEN KETOGENE KOST

KETOCAL - EN HJÆLP TIL DEN KETOGENE KOST

Nutricia er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter inden for medicinsk ernæring som en hjælp til at gennemføre ketogen diæt. KetoCal produkterne er udviklet til at imødekomme behovene og løse de potentielle udfordringer på en striks diæt som ketogen diæt.

ERNÆRINGSMÆSSIG TRYGHED

Med KetoCal kan du være tryg ved, at dine eller dit barns ernæringsmæssige behov bliver dækket på diæten. KetoCal kan bruges som fuldgyldig ernæring eller som et supplement til anden mad for at opretholde ketose.

HJÆLP TIL AT GENNEMFØRE DIÆTEN - HVER DAG

KetoCal kan gøre administrationen af den ketogene diæt mere enkel for dig og dit barn. Specielt i opstartsperioden kan det være udfordrende med meget ny information samt nye måder at planlægge diæt og dagligdag på. Men også når den ketogene diæt bliver en rutine for dig, kan KetoCal være til hjælp hver dag.

KetoCal sortimentet er udviklet til at gøre det lettere at gennemføre den ketogene diæt for medicinresistente patienter med epilepsi:

  • Flydende KetoCal kan drikkes, som den er, hvilket er nemt, hvis man er på farten. Kan også benyttes i sonde.
  • Pulver kan let blandes i drikke eller bruges i mad og bagning.
  • Alderstilpasset udvalg: Der findes flere udgaver af KetoCal, som er tilpasset alder og diætvariant.

OPTIMERET FEDTSYRESAMMENSÆTNING OG FIBERINDHOLD

KetoCal indeholder en optimal fedtsyresammensætning for at opretholde ketosen, men også for at reducere indtaget af mindre sunde fedtstoffer for langsigtede helbredsmæssige fordele. KetoCal indeholder også kostfibre, som hjælper med at dække det daglige fiberbehov og bidrager til en god tarmfunktion samt velvære.

GOD SMAG OG VARIATION

KetoCal tilbydes med neutral smag eller vaniljesmag og kan drikkes rent eller bruges i madlavning og bagning. Udover den gode smag giver KetoCal dig eller dit barn vigtige næringsstoffer.

ANDRE PRODUKTER

Nutricia tilbyder derudover også produkterne Liquigen, MCT Oil og Calogen. Liquigen er en fedtemulsion, som nemt kan benyttes i både mad og drikke, og består af 50 % vand og 50 % MCT-fedt (mellemkædede fedtsyrer). Den kan blandes i modermælk, grød eller anden mad. MCT Oil består af 100 % MCT-fedt og kan bruges som madolie i madlavning og bagning. Kan også blandes i sondeernæring eller drikkes, som den er. Calogen er en energirig fedtemulsion til energiberigelse af kost. Kan blandes i mad og drikke.

LÆS MERE OM EPILEPSI OG KETOGEN DIÆT

Hvad er ketogen diæt?

Den ketogene diæt er diætbehandling bestående af højt fedt-, lav-kulhydrat- og moderat proteinindhold. Den ketogene diæt bruges til at kontrollere krampeanfald hos patienter med epilepsi, der ikke reagerer på antiepileptiske lægemidler. Dette kaldes refraktær eller medicinresistent epilepsi.

LÆS MERE

Hvordan virker ketogen diæt?

Ved ketogen diæt omstilles kroppen til at bruge fedt fra kosten som alternativ energikilde i stedet for kulhydrater.

LÆS MERE

Forskellige varianter af ketogen diæt

Forskellige varianter af ketogen diæt anvendes for at kunne tilpasse individuelle behov. Den diæt, der passer bedst til den enkelte vælges i samråd med specialistteamet.

LÆS MERE

Gode råd ved ketogen diæt

Hvis du har været i kontakt med sundhedsfagligt personale og er igang med at starte en behandling med ketogen diæt for dig selv eller dit barn, vil du her kunne få nogle gode råd om ketogen diæt.

LÆS MERE