Nutricia er der for dig – også under COVID-19

17 March 2020

Nutricia er der for dig – også under COVID-19

Kære Nutriciakunder og samarbejdspartnere

Hos Nutricia ved vi, at vores kunder, patienter og deres familier er afhængige af vores medicinske ernæring hver dag.

Vores højeste prioritet er sundhed og sikkerhed for vores kunder og patienter. Forpligtelsen til at sikre levering, kvalitet og service til dig er stærkere end nogensinde her i den nuværende situation med udviklingen af COVID-19.

Vi ønsker at dele nogle af de initiativer, vi har iværksat, for fortsat at leve op til vores forpligtelser og kunne tilbyde den allerbedste pleje og service.

Produktion og levering
Nutricia er en del af Danone, som er en af verdens største fødevarevirksomheder. Leveringer fra vores producenter og leverandører har ikke været påvirket.

Vores danske lagre er fyldt op med produkter , og vores leverandører har bekræftet fortsat levering af ingredienser, så vi kan sikre kontinuitet af den igangværende produktion.

Selvom der er rejserestriktioner for individuelle personer, påvirker dette ikke transporten af varer og fødevarer over grænserne, som specificeret af myndighederne på pressemøde d. 13. marts 2020.

Høj produktsikkerhed og kvalitetsstandarder
Som en globalt førende virksomhed indenfor medicinsk ernæring arbejder vi med de højeste standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed.

Alle vores produktionsfaciliteter opererer med standarter af højere niveau end påkrævet i de pågældende lande og lever altid op til de statslige inspektioner, vi jævnligt undergår, som en normal produktionsvirksomhed. Vi fortsætter med at monitorere situationen tæt og har allerede implementeret forebyggende tiltag, som vi vurderer nødvendige.

Fortsat service
Med tanke på den nuværende situation, har vi gjort de nødvendige tiltag for at beskytte vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, mens vi samtidig varetager et højt niveau af fortsat service til alle vores kunder. Vi har gjort tiltag for at sikre fleksible arbejdsforanstaltninger og vores højt dedikerede team vil fortsætte med at servicere dig i enhver henseende.

Vores kundeservice er klar til at hjælpe. De kan kontaktes på telefon +45 7021 0709 eller på ordre@nutricia.dk

Alle os fra Nutricia forstår hvor stressende disse tider er for alle. Du kan regne med os til fortsat at yde den bedste pleje og service til dig.

Med venlig hilsen
Andreas Rejnus
LandechefDel artikel

Print Page