Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig.

Nutricia NEWS

Holder dig opdateret og hjælper dig med at gøre en forskel for dine patienter og deres pårørende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gør en forskel

Med mere end 100 års ekspertise i forskning og produktudvikling indenfor medicinsk ernæring, samt i tæt kontakt og samarbejde med sundhedsfaglige, holder vi dig opdateret på seneste nyt og praksis inden for dit fagområde:
* Seneste nyt om produktviden og -udvikling
* Viden om nyeste forskning og evidens
* Invitationer til gratis faglige events og uddannelse

For at tilmelde dig og for at modtage informationer, der er relevante for netop dig, beder vi dig udfylde nedenstående informationer:

Læs om Privatlivspolitik

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Produkter fra Nutricia er fødevarer til særlige medicinske formål til ernæringsmæssig behandling af sygdomsrelateret underernæring og skal anvendes under lægeligt tilsyn. Dette nyhedsbrev henvender sig udelukkende til sundhedshedsfagligt personale. Nyheder givet i Nutricias nyhedsbrev skal aldrig stå i vejen for sundhedspersonalets egen anbefaling og vejledning til den enkelte patient.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet fra Nutricia A/S.