Enteral ernæring

Enteral ernæring (sondeernæring) kan anvendes til at sikre sufficient ernæring, når patientens evne til at spise almindelig mad pr. os er nedsat eller vanskeliggjort i en kortere eller længere periode. Enteral ernæring bruges til patienter med en fungerende mave-tarmkanal. Ved hjælp af sonderemedier såsom ernæringssæt-, sprøjter og ernæringspumper til administration, kan sondeernæring indgives på en kontrolleret og sikker måde. En sondeernæringsplan skal altid tilpasses patientens individuelle behov.

Læs mere om enteral ernæring

Hvordan forbedres tolerancen?

Når man begynder på sondeernæring, kan det tage nogle dage, før kroppen tilpasser sig den nye ernæringsrutine, og sommetider kan der opstå intolerance.

Læs mere

Nultolerance for intolerance

Stræber du efter den bedst mulige tolerance for dine patienter, der får sondeernæring?

Læs mere

Ideel proteinkvalitet og god tolerance med p4 proteinblanding

Proteiner er vigtige for opretholdelsen af muskelmasse og -styrke samt rehabilitering og uafhængighed for patienten. Høj proteinkvalitet og god tolerance har derfor stor betydning.

Læs mere

Patienthistorier – erfaring med p4 fra daglig praksis

Læs patienthistorier fra sundhedsprofessionelle, der har anvendt Nutrison med p4 proteinblanding og få indblik i, hvordan det har ændret livet for deres patienter og borgere.

Læs mere

Proteinbehov ved kritisk sygdom

Tab af muskelmasse er normalt hos kritisk syge patienter. Læs mere om vigtigheden af tilstrækkelig tilførsel af protein og tidlig opstart af enteral ernæring her.

Læs mere

Unik sondeernæring med helprotein

Nutrison Protein Intense er den første og eneste sondeernæring baseret på helprotein som indeholder et proteinniveau og kvalitet som er i oversensstemmelse med internationale retningslinjer for kritisk syge patienter.

Læs mere

Retningslinjer og anbefalinger for enteral ernæring

Internationale retningslinjer for kritisk syge anbefaler at man anvender enteral ernæringsprodukter baseret på helprotein.

Læs mere

Næringsbehov efter udskrivelse fra intensiv afdeling

Svækkelse og tab af muskelmasse er i stor udstrækning årsagen til vedvarende funktionelle begrænsninger et år efter udskrivelse fra intensiv afdeling (1)

Læs mere

VORES PRODUKTER TIL SONDEERNÆRING

Her kan du læse mere om vores brede sortiment inden for sondeernæring og remedier.

Læs mere

STØTTE OG MATERIALE OM SONDEERNÆRING TIL PATIENTER

Support, vejledning og information kan hjælpe din patient med at få den viden, de har brug for, for at acceptere beslutningen om at starte med sondeernæring. Her finder du links og materialer tilpasset patienter.

Læs mere