Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

Nutricia Academia

Nutricia er stolte af at kunne tilbyde efteruddannelse og kurser inden for medicinsk ernæring til sundhedsprofessionelle - ligesom vi inviterer til forskellige fora af videnskabelig og forskningsbaseret vidensdeling.

Hvad er Nutricia Academia?

Nutricia Academia er efteruddannelse og kurser for sundheds- professionelle. Formålet med Nutricia Academia er at øge bevidstheden og viden om identificering og håndtering af tilstande, hvor klinisk ernæring er en del af patientplejen. Nutricia Academia tilbyder evidensbaserede uddannelsesaktiviteter og videnskabeligt og klinisk baseret netværksdannelse.

Nutricia er specialiseret i avanceret medicinsk ernæring og fokuserer udelukkende på forskningsbaserede og videnskabeligt underbyggede ernæringsløsninger, som er udviklet til at opfylde behovene hos patienter og individer, for hvem en normal kost ikke er tilstrækkelig eller mulig.

 

Kontakt din Nutricia konsulent for at høre mere
Nutricia Academia inviterer

Kalender for 2022

Du er måske også interesseret i

Ernæringsscreening

Ernæringsscreening er med til at sikre fokus på patienters og ældre borgeres ernæringstilstand. Herunder finder du generel information om ernæringsscreening, samt de anbefalede redskaber.

Gå til

Sygdomsområder og medicinsk ernæring

Medicinsk ernæring ses i dag som en meget nyttig og undertiden helt afgørende del af patientplejen. Her kan du læse mere om udvalgte sygdomsområder og medicinsk ernæring.

Gå til

Produkter

Her kan du som sundhedsfagligt personale finde vores produkter og tilhørende produktinformation (produktdatablad).

Gå til