Om Nutricia

Hvem vi er

Vi har siden 1896, da vores grundlæggere begyndte deres tidlige støtte til mødre og deres spædbørn, været pionerer inden for udviklingen af medicinsk ernæring. Vores medicinske ernæringsprodukter har siden da ændret livet for millioner af mennesker verden over. Denne pionerånd lever videre i dag med en vedvarende forpligtelse til at give livsforandrende ernæring i vigtige faser af livet.

Vores ekspertområder

Vi ser verden gennem de familier, vi støtter. Mennesker i alle aldre er afhængige af vores produkter, fra fødslen til alderdommen. Vi tror på, at det kun er ved at tilgodese individuelle behov, at vi kan give den støtte og de løsninger, som er nødvendige for at hjælpe familier gennem svære og udfordrende tider.

Vi bestræber os altid på at blive bedre og at yde mere omsorg i alt, vi gør. Vi tror på, at det er sådan, vi kan fortsætte med at gøre en forskel.

Nutricia Forskning

Nutricias innovative produkter er resultatet af banebrydende forskning inden for ernæring og sygdomsbehandling.

Se hvordan vi udvikler og tester innovative ernæringskoncepter

Bæredygtighed

Hos Nutricia ønsker vi at inspirere til sundere og mere bæredygtige valg af fødevarer til alle – også dem med særlige ernæringsbehov.

Vores prioriterede fokusområder

Pioner inden for medicinsk ernæring

Siden 1896 har vi ændret liv til det bedre gennem banebrydende forskning og ekspertise. Læs mere omkring vores 120 år som eksperter inden for medicinsk ernæring.

Se vores historie


Kontakt os

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Nutricia Kundeservice, hvis du har brug for hjælp med dine bestillinger eller har behov for rådgivning.

Find kontaktdetaljer

Vores team

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere ved spørgsmål om vores produkter, ved behov for råd og vejledning eller anden information.

Find din Nutricia produktspecialist