Nutricia lancerer nu 2 nye startpakker

23 June 2020

Nutricia lancerer nu 2 nye startpakkerDel artikel

Smagspræferencer er individuelle, og derfor har Nutricia siden 2013 tilbudt startpakker af både Nutridrink Compact og Nutridrink Compact Protein, som siden da har hjulpet mange med at finde deres favoritter. Vi lancerer nu to nye startpakker, så vi kan hjælpe endnu flere med at finde den smag, de bedst kan lide, inden for den produktkategori, de er blevet anbefalet.

Nutridrink Compact Protein Cool, Hot & Neutral STARTPAKKE

Indeholder 2.4 kcal/ml og mest protein pr. ml på markedet. De unikke smagsvarianter er udviklet i samarbejde med kræftpatienter for at imødekomme smagsforandringer ifm. sygdom, og de er testet i et erfaringsprogram med kræftpatienter på danske hospitaler.

Nutridrink Compact Protein Cool, Hot & Neutral Startpakken indeholder 4 x 125 ml flasker:

1 x Hot tropisk ingefærsmag med varmende komponenter fra chili. Kan være god hvis maden ikke smager af noget.
2 x Cool rød frugtsmag med kølende menthol. Kan være god ved fx kvalme, mundtørhed eller metallisk/dårlig smag i munden.
1 x Neutral kan være god ved følsomhed over for smag og lugt.

Mange patienter, herunder især patienter med kræft, oplever smagsforandringer under behandling, hvilket kan have en negativ indflydelse på næringsindtaget og føre til vægttab. Disse unikke ernæringsdrikke er skræddersyet til det øgede proteinbehov, volumenudfordringer og smagsforandringer, som mange patienter oplever, og kan derved hjælpe med at vedligeholde ernæringsstatus.

Nutridrink 2.0 kcal STARTPAKKE

Indeholder 2,0 kcal/ml og har en tynd konsistens, god smag og ekstra vitamin D.

Nutridrink 2.0 kcal Startpakken indeholder 4 x 200 ml flasker:

1 x Skovbær
1 x Mokka
1 x Chokolade-Karamel
1 x Abrikos

Nutridrink 2.0 kcal er en energi- og proteinrig ernæringsdrik, som kan hjælpe skrøbelige patienter med at imødekomme deres næringsbehov.

Hjælp dine patienter med at finde deres favorit-smag ved at anbefale startpakker. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Nutricia Kundeservice på tlf. 7021 0709 eller booke et møde med din lokale produktspecialist.

Print Page