Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

Webinar: ADHD hos børn og ernæring

10 March 2021

Webinar: ADHD hos børn og ernæring

Nedsat appetit er en af ​​de mest almindelige bivirkninger af ADHD-medicin. Nogle børn vil som konsekvens deraf tabe sig i en sådan grad, at det påvirker deres vækst og udvikling.

TILMELD DIG HERDel artikel

Webinar

I dette webinar vil Jenny Bohr fra ADHD Foreningen dele sine mangeårige indsigter i ADHD diagnosen og hvordan det berører familiens trivsel, også i situationer hvor appetit og vægt er påvirket.

Herefter vil klinisk diætist Jette Rytoft fra Psykiatrien i Region Syddanmark fortælle om sit arbejde med ernæringsbehandling af børn med ADHD, og hvordan man som fagperson bedst griber denne problematik an.

Program

 

15.00-15.45

ADHD som diagnose og familiens trivsel
v/Jenny Bohr, ADHD Foreningen

 

15.45-16.00

Q&A

 

16.00-16.30

Ernæringsbehandling hos børn med ADHD
v/Jette Rytoft, Klinisk Diætist, Psykiatrien
Region Syddanmark

 

16.30-16.45

Q&A

 

Tid: Onsdag d. 21. april kl. 15.00-16.45

Print Page