Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

SYNEO WEBINAR

8 February 2021

WEBINAR: NEXT GENERATION ALLERGY MANAGEMENT

10. marts 2021. Kl 16:00-17:00.

TILMELD DIG NUDel artikel

I år “åbner vi dørene op” til Nutricia Research i Utrecht – vores state of the art forsknings – og udviklingscenter. Deltag i en unik mulighed for at møde vores førende forskere og benyt dig af lejligheden til at stille spørgsmål eller foreslå emner til en debat om vores seneste forskning inden for allergihåndtering; specifikt omkring fremtidens håndteringsstrategier for spædbørn.

Mød vores forskere: Tilslut dig professor Léon Knippels og Senior Team Leader Machteld Tiemessen fra Nutricia Research for at høre de seneste nyheder inden for innovative måder at håndtere komælksallergi på samt understøttelse af tarmens sundhed og immunforsvar.

HVAD?

40 min. forskningspræsentation, 20 min. Q&A

HVORNÅR?

10. marts 2021 kl. 16:00-17:00 CET

HVOR?

Live webinar (link sendes efter tilmelding)

FOR HVEM?

Pædiatere, allergologer, gastroenterologer & diætister, der arbejder inden for allergihåndtering.

Print Page