PKU GmPro Powder

PKU GmPro Powder

PKU GMPro er en glykomakropeptid (GMP)-baseret supplerende, proteinerstatning med lavt indhold af phenylalanin til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri (PKU) hos børn og voksne.

Produktdatablad

PKU GMPro er en glykomakropeptid (GMP)-baseret supplerende, proteinerstatning i portionsposer med pulver til tilberedning af drikke. Ikke ernæringsmæssigt
fuldgyldig.

Indeholder en afbalanceret blandning af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kulhydrater, fedt inklusive docosahexaensyre (DHA), vitaminer, mineraler og sporstoffer og opløselige kostfibre.

Proteinerstatninger baseret på GMP er en naturlig kilde til phenylalanin. Indeholder 18,0 mg phenylalanin pr. 10 proteinækvivalent (33,3 gram portion).

PKU GMPro findes i én smagsvariant: Vanillesmag.

Fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Se produktdatablad for information om allergener, ingredienser og næringsindhold.

Smagsvariant

Vaniljesmag.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri (PKU) hos børn fra 3 år og voksne. Ikke egnet til at være eneste ernæringskilde.

Anbefalet dosering

Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist. Mængde pulver og blandingsforhold afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.

Anbefalet fortynding: 33,3 g pulver (1 brev) blandes med 80 ml kold vand til et slutvolumen på 100 ml.

Forholdsregler

Bør anvendes med forsigtighed til børn i alderen 3-6 år. Ikke egnet til patienter med komælksproteinallergi.

Produktet må ikke bruges som den eneste proteinkilde, men skal kombineres med naturligt protein og andre næringsstoffer som medicinsk anbefalet, for at imødekomme patientens behov for phenylalanin, væske og generel ernæring.

Brugsanvising

Dagligt indtag af PKU GMPro Powder bør fordeles jævnt over hele dagen. Det anbefales at indtage vand eller anden væske samtidig med PKU GMPro Powder for at sikre sufficient væskeindtag.

En lavere koncentration kan være nødvendig i henhold til individual smag og tolerance. Ved oral indtagelse anbefales, at PKU GMPro Powder serveres afkølet umiddelbart efter opblanding.

Blandingsanvisning

1. Vask hænder. Anvend rent udstyr til at tilberede drikken.
2. Afmål den nødvendige mængde koldt vand i en drikkedunk og tilsæt den ordinerede mængde PKU GMPro Powder.
3. Tildæk åbningen og ryst produktet grundigt indtil pulveret er opløst.
4. Blandingen er nu klar til indtagelse.

Holdbarhed og opbevaring

Holdbarhedsdatoen (dag-måned-år) er anført på portionsposen. Uåbnet portionsposer skal opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Efter opblanding kan PKU GMPro Powder opbevares i køleskab op til 24 timer.

Vareinformation

GMPro Powder

Nutricia varenummer:  638454
Salgsenhed:  16 x 33,3 g

Print Page