PKU GMPro LQ

PKU GMPro LQ

PKU GMPro LQ er en drikkeklar glykomakropeptid (GMP)-baseret supplerende, proteinerstatning med lavt indhold af phenylalanin til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri (PKU) hos børn og voksne.

Produktdatablad

PKU GMPro LQ er en drikkeklar glykomakropeptid (GMP)-baseret supplerende, proteinerstatning. Ikke ernæringsmæssigt fuldgyldig.

Indeholder en afbalanceret blandning af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kulhydrater, fedt inklusive docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA), vitaminer, mineraler og sporstoff.

Proteinerstatninger baseret på GMP er en naturlig kilde til phenylalanin. Indeholder 18,0 mg phenylalanin pr. 10 proteinækvivalent (250 ml portion).

PKU GMPro LQ findes i én smagsvariant: neutral smag. Indeholder sukker og sødestof.

Fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Se produktdatablad for information om allergener, ingredienser og næringsindhold.

Smagsvariant

Neutral smag.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri (PKU) hos børn fra 3 år og voksne. Ikke egnet til at være eneste ernæringskilde.

Anbefalet dosering

Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist. Mængde pulver og blandingsforhold afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.

Forholdsregler

Bør anvendes med forsigtighed til børn i alderen 3-6 år. Ikke egnet til patienter med komælksproteinallergi.

Produktet må ikke bruges som den eneste proteinkilde, men skal kombineres med naturligt protein og andre næringsstoffer som medicinsk anbefalet, for at imødekomme patientens behov for phenylalanin, væske og generel ernæring.

Brugsanvisning

Dagligt indtag af PKU GMPro LQ bør fordeles jævnt over hele dagen. Det anbefales at indtage vand eller anden væske samtidig med PKU GMPro LQ for at sikre sufficient væskeindtag.

Ved indtagelse anbefales, at PKU GMPro LQ serveres afkølet umiddelbart efter åbning. Ryst grundigt inden brug.

Holdbarhed og opbevaring

Holdbarhedsdatoen (dag-måned-år) er anført på hver enkel tetra brik. Uåbnede tetra brikker opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Efter åbning opbevares PKU GMPro LQ i køleskab i max. 24 timer.

Vareinformation

PKU GMPro LQ Neutral smag
Nutricia varenr.: 639234
Salgsenhed: 18 x 250 ml

 

Print Page