PKU Lophlex pulver

PKU Lophlex pulver

PKU Lophlex er et phenylalaninfritt aminobaseret pulver. Indeholder docosahexaensyre (DHA).

Produktdatablad

PKU Lophlex er et phenylalaninfrit aminosyrebaseret proteinerstatning i pulverform til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri (PKU) hos børn over 3 år og voksne, herunder gravide. Indeholdende essentielle og ikke-essentielle aminosyrer, kulhydrater, vitaminer og nogle mineraler. Dette produkt indeholder spormængder af natrium og chlorid.

Pulveret er pakket i portionsposer. Hver pose indeholder 28 g pulver. Findes i neutral smag.

Fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Se produktdatablad for information om allergener, ingredienser og næringsindhold.

Smag

Neutral smag

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af diagnosticeret phenylketonuri (PKU) hos børn over 3 år og voksne, inklusive gravide kvinder (sammen med et standard folinsyretilskud). Ikke ernæringsmæssigt fuldgyldig.

Anbefalet dosering

Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist og afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.

Det daglige indtag af proteinerstatning skal fordeles jævnt over dagen. Vand eller anden komplementerende drik bør serveres sammen med indtaget af PKU Lophlex.

Forholdsregler

PKU Lophlex skal suppleres med naturligt protein, væske og andre næringsstoffer som ordineret af en diætist eller læge for at dække behovet for phenylalanin, væske og andre næringsstoffer. Indtaget af mikronæringsstoffer skal overvåges for at sikre et tilfredsstillende indtag.

Bemærk at for gravide skal folsyre muligvis suppleres sideløbende efter gældende anbefalinger.

Brugsanvisning

Anbefalede koncentration: 28 g pulver (1 portionspose) blandes med 65 ml vand til et slutvolumen på ca. 80 ml. Mængden og fortyndingen af produktet kan justeres til individuel tolerance og præference i samråd med læge eller diætist.

Vask dine hænder og brug rene redskaber. Mål den foreskrevne mængde koldt vand af i en beholder med skruehætte. Hæld portionsposens indhold i beholderen. Forsegl beholderen og ryst godt, indtil pulveret er helt opløst. Tilberedes med koldt vand og indtages umiddelbart efter tilberedning. Produktet må ikke koges eller opvarmes i mikrobølgeovn. Må ikke fryses.

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt, ikke over normal stuetemperatur. Åbnet pose bruges straks. Pakket i en beskyttende atmosfære. Bedst før dato er angivet på toppen af pakken.

Bestilling

PKU Lophlex kan bestilles gennem Center for PKU. Vareprøver kan bestilles direkte hos Nutricia Direkte Tlf. +45 7021 0709 E-mail: ordre@nutricia.dk

Vareinformation

PKU Lophlex Neutral smag
Nutricia varenr.: 652284
Salgsenhed: 30 poser à 28 g

Print Page