PKU Synergy

PKU Synergy

PKU Synergy er en proteinerstatning i portionsposer med pulver til tilberedning af drikke. Til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri (PKU) eller hyperphenylalaninæmi (HPA) hos børn fra 10 år og voksne med øget phenylalanintolerance.

Produktdatablad

PKU Synergy indeholder en afbalanceret blandning af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kulhydrater, fedt inklusive docosahexaensyre (DHA), vitaminer, udvalgte mineraler og sporstoffer. Ikke ernæringsmæssigt fuldgyldig.

PKU Synergy findes i én smagsvariant: Citrussmag. Indeholder sukker og sødestoffer

Fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Se produktdatablad for information om allergener, ingredienser og næringsindhold.

Smagsvarianter

Citrussmag.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri (PKU) og hyperphenylalaninæmi (HPA) hos børn fra 10 år og voksne med øget phenylalanintolerance. Ikke egnet til at være eneste ernæringskilde.

Anbefalet dosering

Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist. Mængde pulver og blandingsforhold afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.

Anbefalet dosering: 33 g pulver (1 brev) blandes med 100 ml kold vand til et slutvolumen på 120 ml.

Forholdsregler

Produktet må ikke bruges som den eneste proteinkilde, men skal kombineres med naturligt protein og andre næringsstoffer som medicinsk anbefalet, for at imødekomme patientens behov for phenylalanin, væske og generel ernæring.

Brugsanvisning

1. Vask hænder og rengør alle redskaber. 2. Mål 100 ml koldt vand op i en beholder. Tilsæt 1 pose pulver til vandet. Dæk til og ryst beholderen til pulveret er opløst. 3. Ryst eller rør i blandingen lige inden brug. Smager bedst afkølet. Vand eller andre fortyndede drikke bør indtages samtidig.

Holdbarhed og opbevaring

Åbnede poser skal bruges umiddelbart efter åbning. Uåbnede poser opbevares tørt og ikke over normal stuetemperatur. Holdbarhedsdatoen fremgår af mærkning på æsken. Kan ikke fryses

Print Page