HCU Lophlex LQ 10

HCU Lophlex LQ 10

HCU Lophlex LQ er en drikkeklar, methioninfri* proteinerstatning blandet med frugtjuice. Indeholder docosahexaensyre (DHA).

Produktdatablad

HCU Lophlex LQ er en drikkeklar, methioninfri* aminosyrebaseret proteinerstatning blandet med frugtjuice til ernæringsmæssig håndtering af vitamin B6-ikke-responderende homocysteinuri (HCU) hos børn over 4 år og voksne, herunder gravide. Indeholdende essentielle og ikke-essentielle aminosyrer, kulhydrater, vitaminer og nogle mineraler. Dette produkt indeholder spormængder af natrium, kalium og chlorid.

Fås i 10 gram proteinækvivalenter pr. portionspose. Indeholder sukker og sødestof.

*Produktet kan indeholde spof af methionin fra frugtsaft (fra koncentrat) med et niveau på <2 mg pr. 100 ml.

Fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Se produktdatablad for information om allergener, ingredienser og næringsindhold.

Smag

Bærsmag

Indikation og anvendelse

Til ernæringsmæssig håndtering af diagnosticeret vitamin B6-ikke-responderende homocysteinuri (HCU) hos børn over 4 år og voksne, inklusive gravide kvinder (sammen med et standard folinsyretilskud). Ikke ernæringsmæssigt fuldgyldig.

Anbefalet dosering

Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist og afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.

Det daglige indtag af proteinerstatning skal fordeles jævnt over dagen. Vand eller anden komplementerende drik bør serveres sammen med indtaget af HCU Lophlex LQ.

Forholdsregler

HCU Lophlex LQ skal suppleres med naturligt protein, væske og andre næringsstoffer som ordineret af en diætist eller læge for at dække behovet for methionin, væske og andre næringsstoffer.

Bemærk at for gravide skal folsyre muligvis suppleres sideløbende efter gældende anbefalinger.

Brugsanvisning

Smager generelt bedst ved afkølet. Ryst omhyggeligt for at være sikker på, at alle aminosyrer og næringsstoffer er blandet godt.

Holdbarhed og opbevaring

Opbevares tørt, ikke over normal stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Bedst-før-dato (dag-måned-år) er angivet på drikkevareemballagen og toppen af den ydre emballage. Åbnet emballage opbevares i køleskab og bør bruges inden for 24 timer.

Vareinformation

HCU Lophlex LQ 10 Bærsmag
Nutricia varenummer:
126887
Salgsenhed: 60 x 62,5 ml

Print Page