PKU GmPro Ultra

PKU GmPro Ultra

PKU GMPro Ultra pulver er en proteinerstatning i portionsposer til personer med phenylketonuri (PKU), og er velegnet fra 3 års alderen.

Produktdatablad

PKU GMPro Ultra pulver er en proteinerstatning i portionsposer til personer med phenylketonuri (PKU), og er velegnet fra 3 års alderen. Ikke ernæringsmæssigt komplet. Indeholder essentielle og ikke-essentielle aminosyrer, vitaminer, sporstoffer og nogle mineraler. Med sukker og sødestof.

Lavt indhold af phenylalanin (36 mg / 20 g PE).

Indeholder glycomacropeptide (GMP).

PKU GMPro Ultra indeholder pr. portionspose (33,4 g)
• 107a/98b kcal
• 20 g proteinækvivalenter
• 0,82a/0,06b g fedt
• 4,9a/4,5b g kulhydrater
• 36 g phenylalanin

PKU GMPro findes i to smagsvarianter: Citron- og vanillesmag.

PKU GMPro Ultra er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes samråd med læge eller diætist.
Se produktdatablad for information om allergener, ingredienser og næringsindhold.

Smagsvariant

Citron- og vaniljesmag.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af phenylketonuri hos børn fra 3 år. Ikke egnet til børn under 3 år. Bruges med forsigtighed til børn mellem 3-6 år.

Anbefalet dosering

Dosering er individuel og bør ske i samråd med læge eller klinisk diætist og afhænger af patientens alder, vægt og helbredstilstand. Den anbefalede blanding er 1 pose (33,4 gram) i 180 ml vand til en samlet mængde på 210 ml. Pulveret kan også tilsættes til en mindre mængde vand for en tykkere konsistens.

Forholdsregler

Produktet skal suppleres med naturligt protein, væske og andre næringsstoffer i henhold til medicinske instruktioner for at tilføre phenylalanin og opfylde patientens generelle ernæringsbehov. Kun til enteral brug. Giv ikke parenteralt. Ikke egnet til brug som den eneste ernæringskilde. Ikke egnet til personer med komælksallergi.

Brugsanvising

Dagligt indtag bør fordeles over dagen. Vand eller anden fortyndet drik bør indtages på samme tid. Smager bedst afkølet.

Blandingsanvisning

Vask hænder og anvend rent udstyr til at tilberede drikken. Afmål den anbefalede mængde vand i en beholder med skruelåg. Hæld pulveret i beholderen, sæt låget på og ryst, indtil pulveret er opløst.

Holdbarhed og opbevaring

Holdbarhedsdatoen (dag-måned-år) er anført på portionsposen. Åbnet portionspose bør anvendes umiddelbart. Opblandet drikke bør indtages efter opblanding. Uåbnet portionsposer skal opbevares tørt og køligt (<25°C ) og ikke i direkte sollys.

Vareinformation

PKU GMPro Ultra 

Nutricia varenummer: 

PKU GMPro Ultra, Vanillesmag 172068

PKU GMPro Ultra, Citronsmag 172070

Salgsenhed:  30 x 33,4 g

Print Page