Nutricia forskning

Nutricias innovative produkter er resultatet af banebrydende forskning inden for ernæring og sygdomsbehandling. Produkter, som bidrager til at forbedre patienters sundhed og livskvalitet.

Nutricias produkter inden for avanceret medicinsk ernæring bliver udviklet på Danone Nutricia Research Centre i Utrecht, Holland. Vi har også en separat forskningsenhed i Liverpool i Storbritannien, som udvikler produkter til patienter med særlige metaboliske sygdomme og spædbørnsallergier. Derudover har vi to satellit afdelinger inden for forskning – en i USA og en i Singapore.

Nutricias forskningscenter arbejder i forskellige teams med fokus på bl.a. ernæring til børn og medicinsk ernæring, hvor vi udvikler produkter for optimal vækst og udvikling til hjælp for spædbørn, børn, ældre og syge.

Nutricia er en del af et verdensomspændende netværk sammen med bl.a. forskningsinstitutter, universiteter, universitetshospitaler og leverandører til sundhedssektoren. Dermed sikrer vi innovation i kraft af kvalitet, eksklusivitet og momentum. Det er et netværk, som vi hele tiden arbejder på at gøre endnu stærkere.

Vi ser et stort potentiale i ernæring, som er målrettet specifikke sygdomme.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og bør anvendes i samråd med læge.

Vil du vide mere om Nutricias globale forskningsarbejde, kan du læse mere her

Her kan du se vores film om Nutricia Research.

Vores forskningsarbejde kræver ekspertise inden for livs- og fødevarevidenskab samt teknologi.

Dette gør, at vi kan udvikle og teste innnovative ernæringskoncepter.