Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

Danone Nutricia Campus

29 June 2021

Danone Nutricia Campus

Danone Nutricia Campus er en platform med videnskabelig uddannelse for sundhedsfaglige. Uddannelsesplatformen giver adgang til den nyeste videnskab inden for ernæring og sundhed og forbinder sundhedsfaglige fra hele verden for at fremme ernæringsområdet.

Danone Nutricia Campus er designet til at støtte vidensopdagelse og kompetenceudvikling af sundhedsfaglige ved at tilbyde akkrediteret uddannelses- og læringsindhold udviklet til et globalt publikum.

Platformen overvåges af Stichting Danone Nutricia Campus, en nonprofit-fond, der blev grundlagt mellem Danone og verdensledende ernæringseksperter i maj 2021. Fonden ledes af en uafhængig bestyrelse bestående af medicinske fagfolk og akademikere med et klart mål – at fremme ernærings- og sundhedsområdet.

Medlemmer af Danone Nutricia Campus kan drage fordel af adgang til artikler, der kan downloades, eksklusive webinarer fra globale ernæringseksperter og praktisk indhold – inklusiv infografik og faktaark.
I den nærmeste fremtid vil platformen yderligere tilbyde eksklusive akkrediterede e-learings- og videreuddannelsesprogrammer.Del artikel

Print Page