NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Nutricia Diætistdag 2023 – tilmelding nu åben!

Sæt kryds i kalenderen d. 13. juni, når vi afholder Nutricia Diætistdag 2023.

Læs mere

Nutricia Forskningslegat 2023

Har du ideen til et praksisnært klinisk ernæringsprojekt? - Så er det nu du kan søge Nutricias forskningslegat 2023.

Læs mere

Vores FØRSTE plantebaserede ernæringsdrik

Vi er stolte af at præsentere Nutridrink PlantBased - Vores første plantebaserede ernæringsdrik!

Læs mere

Hils på Tina og book et møde i nye år!

Den 1. dec. startede Tina som produktspecialist med ansvar for Apotekerne samt privat praktiserende børnelæger, i Region Midt- og Nordjylland.

Læs mere

Nyttig viden om sonder

Er det helt nyt for dig at håndtere, pleje eller anlægge en sonde, eller har du blot behov for at få genopfrisket, hvad man gør, når sonden er tilstoppet? Se vores videoer, der tager dig igennem de forskellige procedurer skridt for skridt.

Læs mere

Overraskende god smag

Når dine patienters smag er kompromitteret, kan et tvist i smagen hjælpe dem til at spise det, de skal. Vi introducerer derfor to nye og forfriskende smagsvarianter til vores Nutridrink sortiment.

Læs mere
1 2 3 11