NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Nyttig viden om sonder

Er det helt nyt for dig at håndtere, pleje eller anlægge en sonde, eller har du blot behov for at få genopfrisket, hvad man gør, når sonden er tilstoppet? Se vores videoer, der tager dig igennem de forskellige procedurer skridt for skridt.

Læs mere

Overraskende god smag

Når dine patienters smag er kompromitteret, kan et tvist i smagen hjælpe dem til at spise det, de skal. Vi introducerer derfor to nye og forfriskende smagsvarianter til vores Nutridrink sortiment.

Læs mere

Mød Nutricia ved ESPEN 2022-kongressen i Wien

Deltager du også på ESPEN-kongressen d. 3.-6. september 2022?

Læs mere

Sundhedsstyrelsen har udgivet ny vejledning om underernæring.

Sundhedsstyrelsen har netop udgivet en ny vejledning med titlen: Underernæring: Opsporing, behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko. Vejledning til kommune, sygehus og almen praksis

Læs mere

Sjælden-dagen – 28 Februar

Nutricia bag mennesker over hele verden med medfødte fejl i stofskiftet

Læs mere

Hvad er en god sektorovergang?

Ny undersøgelse belyser, hvordan sektorovergange i forbindelse med sondeernæring foregår i praksis rundt om i Danmark, og kommer med forslag til forbedring.

Læs mere
1 2 3 10