NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Sundhedsstyrelsen har udgivet ny vejledning om underernæring.

Sundhedsstyrelsen har netop udgivet en ny vejledning med titlen: Underernæring: Opsporing, behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko. Vejledning til kommune, sygehus og almen praksis

Læs mere

Sjælden-dagen – 28 Februar

Nutricia bag mennesker over hele verden med medfødte fejl i stofskiftet

Læs mere

Hvad er en god sektorovergang?

Ny undersøgelse belyser, hvordan sektorovergange i forbindelse med sondeernæring foregår i praksis rundt om i Danmark, og kommer med forslag til forbedring.

Læs mere

Sammen for at fejre World Cancer Day, international kræftdag – 4. februar

I dag er det #WorldCancerDay, og vi vil gerne anerkende og markere denne vigtige internationale dag ved at give ordet til Jonathan, som blev diagnosticeret med en af de mest aggressive former for kræft (mantle celle lymfom).

Læs mere

Går du med et forskningsprojekt i maven?

Så kan du nu ansøge om Nutricia Forskningslegat 2022.

Læs mere

Nutricia Symposium ved ESPEN Kongressen 2021

Er du registreret til ESPEN virtuel kongress 2021? Så kan du deltage ved Nutricia Symposium søndag d. 12. september kl 17.00-18.30, hvor patienten er i fokus.

Læs mere
1 2 3 9