NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Går du med et forskningsprojekt i maven?

Så kan du nu ansøge om Nutricia Forskningslegat 2022.

Læs mere

Nutricia Symposium ved ESPEN Kongressen 2021

Er du registreret til ESPEN virtuel kongress 2021? Så kan du deltage ved Nutricia Symposium søndag d. 12. september kl 17.00-18.30, hvor patienten er i fokus.

Læs mere

Danone Nutricia Campus

Danone Nutricia Campus er en online platform med videnskabelig uddannelse for sundhedsfaglige. Uddannelsesplatformen giver adgang til den nyeste videnskab inden for ernæring og sundhed og forbinder sundhedsfaglige fra hele verden for at fremme ernæringsområdet.

Læs mere

WEBINAR: Proteinkvalitet og Tolerance ved P4 Proteinblanding

19. maj 2021 kl. 15.00-16.20
Nutricia inviterer til webinar omkring proteinkvalitet og gastrointestinal tolerance med fokus på p4 proteinblanding. P4 er den proteinblanding, som Nutricia anvender i sondeernæring.

Læs mere

Webinar: ADHD hos børn og ernæring

21. april 2021, kl. 15.00-16.45
Nutricia inviterer til webinar om ADHD hos børn og ernæringsbehandling ved nedsat appetit og vægttab.

Læs mere

Det er slut med plastiksugerør på Fortini flaskerne

Vi skal passe bedre på miljøet, og derfor fjerner vi plastiksugerør fra Fortini flaskerne.

Læs mere
1 2 3 9