Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

GA1 Anamix Junior

GA1 Anamix Junior

GA1 Anamix Junior er en lysinfri proteinerstatning med lavt indhold af tryptofan. I pulverform til tilberedning af drikke. Til diætbehandling af glutaracidæmi type 1 (GA1) hos børn i alderen 1–10 år.

Produktdatablad

Indeholder en balanceret blanding af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kylhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsat den essensielle fedtsyre DHA (docosahexaensyre) og kostfiberblandingen MF6™. Proteinerstatningen kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medicinsk anbefalet mængde for at dække behovet for lysin og tryptofan, væske og øvrige næringsstoffer. GA1 Anamix Junior findes med neutral smag.

Smagsvarianter

Neutral

Indikation

Som proteinerstatning i diætbehandlingen af glutaracidæmi type 1 (GA1) til børn fra 1–10 år.

Dosering

Doseringen er individuel og bedstemmes af klinisk diætist eller læge.

Servering

Proteinerstatningen bør indtages i forbindelse med måltid og det daglige indtag af GA1 Anamix Junior bør fordeles jævnt ud over dagen. Ikke egnet til brug som eneste næringskilde.
Læs yderligere instrukser i produktarket.

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt ved stuetemperatur (<25°C) uden for direkte sollys. Bedst før-dato finder du på yderkartonen og på posene.

Vareinformation

GA1 Anamix junior
Nutricia varenr.: 589462
Salgsenhed: 1 x 400 g

Print Page