Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

HCU Anamix Junior

HCU Anamix Junior

HCU Anamix Junior er en methioninfri proteinerstatning i pulverform til tilberedning af drikke. Til diætbehandling af B6-vitamin nonresponsiv homocysteinuri (HCU) hos børn i alderen 1–10 år.

Produktdatablad

Indeholder en balanceret blanding af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kylhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsat den essensielle fedtsyre DHA (docosahexaensyre) og kostfiberblandingen MF6™. Proteinerstatningen kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medicinsk anbefalet mængde for at dække behovet for methionin, væske og øvrige næringsstoffer. HCU Anamix Junior findes med neutral smag.

Smagsvarianter

Neutral

Indikation

Som proteinerstatning i diætbehandlingen af B6-vitamin nonresponsiv homocysteinuri til børn fra 1–10 år.

Dosering

Doseringen er individuel og bedstemmes af klinisk diætist eller læge.

Servering

Proteinerstatningen bør indtages i forbindelse med måltid og det daglige indtag af HCU Anamix Junior bør fordeles jævnt udover dagen. Ikke egnet til brug som eneste næringskilde.
Læs yderligere instrukser i produktarket.

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt ved stuetemperatur (<25°C) uden for sollys. Bedst før-dato finder du på yderkarton og på dåsen.

Vareinformation

HCU Anamix junior
Nutricia varenr.: 589463
Salgsenhed: 1 x 400 g

Print Page