Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

MMA/PA Anamix Junior

MMA/PA Anamix Junior

MMA/PA Anamix Junior er en methionin-, threonin- og valinfri proteinerstatning med lavt indhold af isoleucin. I pulverform til tilberedning af drikke. Til diætbehandling af methylmalonsyreæmi (MMA) eller propionsyreæmi (PA) hos børn i alderen 1–10 år.

Produktdatablad

Indeholder en balanceret blanding af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kylhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsat den essensielle fedtsyre DHA (docosahexaensyre) og kostfiberblandingen MF6™. Proteinerstatningen kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medicinsk anbefalet mængde for at dække behovet for methionin, threonin, valin og isoleucin, væske og øvrige næringsstoffer. MMA/PA Anamix Junior findes i neutral smag.

Smagsvarianter

Neutral

Indikation

Som proteinerstatning i diætbehandlingen af methylmalonacidæmi eller propionacidæmi til børn fra 1–10 år.

Dosering

Doseringen er individuel og bedstemmes af klinisk diætist eller læge.

Servering

Proteinerstatningen bør indtages i forbindelse med et måltid og det daglige indtag af MMA/PA Anamix Junior bør fordeles jævnt ud over dagen. Ikke egnet til brug som eneste næringskilde.
Læs yderligere instrukser i produktarket

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt ved stuetemperatur (<25°C) uden for sollys. Bedst før-dato finder du på yderkartonen og på dåsen.

Vareinformation

MMA/PA Anamix junior
Nutricia varenr.: 589465
Salgsenhed: 1 x 400 g

Print Page