Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

MSUD Anamix Junior

MSUD Anamix Junior

MSUD Anamix Junior er en pulverbaseret proteinerstatning til tilberedning af drikke ved diætbehandling af Maple Syrup Urine disease (MSUD) hos børn i alderen 1–10 år.

Produktdatablad

Indeholder en balanceret blanding af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kylhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Indeholder ikke leucin, isoleucin og valin. Tilsat den essensielle fedtsyre docosahexaensyre (DHA) og fiberblandingen MF6™. Proteinerstatningen kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medicinsk anbefalet mængde for at dække behovet for hhv. isoleucin, leucin, valin eller tyrosin og phenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer.

Smagsvarianter

Neutral

Indikation

Proteinerstatning til diætbehandling af MSUD hos børn fra 1–10 år.

Dosering

Doseringen er individuel og bedstemmes af klinisk diætist eller læge.

Servering

Proteinerstatningen bør indtages i forbindelse med måltid, og det daglige indtag af MSUD Anamix Junior bør fordeles jænvt ud over dagen. Ikke egnet til brug som eneste næringskilde.
Læs yderligere instrukser i produktarket.

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt ved stuetemperatur (<25°C) uden for sollys. Bedst før-dato finder du på yderkarton og på posene.

Vareinformation

MSUD Anamix Junior
Nutricia varenr.: 589466
Salgsenhed: 1 x 400 g

Print Page