Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

PKU Anamix First Spoon

PKU Anamix First Spoon

PKU Anamix First Spoon er en aminosyrebaseret spædbørnsernæring i pulverform med meget lavt indhold af phenylalanin. Til ernæringsmæssig håndtering af børn med phenylketonuri (PKU) fra 6 måneders alderen og op til 5 år.

Produktdatablad

Indeholder essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kylhydrater, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsat de langkædedede flerumættede fedtsyrer docosahexaensyre (DHA) og arakidonsyre (ARA). PKU Anamix First Spoon kombineres med en anden proteinkilde, f.eks. modermælk, modermælkserstatning eller andre ekstra proteinkilder for at dække barnets behov for phenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. Kan opblandes til skemadskonsistens, når pulveret blandes med vand.

PKU Anamix First Spoon indeholder per pose (12,5 g pulver):

  • 41 kcal
  • 0,15 g fedt fra vegetabilsk olie fra encellede organismer med højt indhold af DHA og AA samt solsikkeolie (3 E%)
  • 4,8 g kylhydrat fra risstivelse og glukosesirup (47 E%)
  • 5,0 g proteinækvivalenter (50 E%)

Indikation

PKU Anamix First Spoon bruges under medicinsk tilsyn af læge eller klinisk diætist som proteinerstatning i behandlingen af phenylketonuri (PKU) til børn fra 6 måneders alderen til 5 år. Ikke egnet til brug som eneste næringskilde.

Dosering

Doseringen er individuel og afgøres i samråd med læge eller klinisk diætist

Servering

Anbefalet portionsstørrelse er 10 ml vand til en pose med 12,5 g pulver. Det anbefales at bruge afkølet, kogt vand når produktet tilbredes til spædbørn. Til børn over 1 år behøver vandet ikke at koges, hvis vandkvaliteten er god. Ved ukendt vandkvalitet anbefales det, at vandet først koges og derefter afkøles. Ekstra vand bør gives for at sikre at væskebehovet dækkes i løbet af dagen.
Læs yderligere instrukser i produktdatabladet.

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt og køligt, uden for direkte sollys. Åbnet pose opbevares i en luftæt beholder og bruges inden 1 døgn. Bedst før-dato finder du foran på kartonen.

Vareinformation

PKU Anamix First Spoon
Nutricia varenr.: 903973
Pakningsstørrelse: 30 poser à 12,5 g

Print Page