Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

TYR Anamix Junior

TYR Anamix Junior

TYR Anamix Junior er en pulverbaseret proteinerstatning til tilberedning af drikke ved diætbehandling af tyrosinæmi (TYR) hos børn i alderen 1–10 år.

Produktdatablad

Indeholder en balanceret blanding af essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, kylhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsat den essensielle fedtsyre docosahexaensyre (DHA) og fiberblandingen MF6™. Proteinerstatningene kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medicinsk anbefalet mængde for at dække behovet for hhv. isoleucin, leucin, valin eller tyrosin og phenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. TYR Anamix Junior kan fås i neutral smag.

Smagsvarianter

Neutral

Indikation

Proteinerstatning til diætbehandling af tyrosinæmi hos børn i alderen 1-10 år.

Dosering

Doseringen er individuel og bedstemmes af klinisk diætist eller læge.

Servering

Proteinerstatningen bør indtages i forbindelse med måltid, og det daglige indtag af TYR Anamix Junior bør fordeles jævnt ud over dagen. Ikke egnet til brug som eneste næringskilde.
Læs yderligere instrukser i produktdatablad.

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt ved stuetemperatur (<25°C) uden for sollys. Bedst før-dato finder du på yderkarton og på posene.

Vareinformation

TYR Anamix Junior Neutral
Nutricia varenr: 589468
Pakningsstørrelse: 1 x 400 g

Print Page