Flocare® Gastrostomisonder

Flocare PEG er en sonde, der anlægges direkte i maven via abdomen ved en kort procedure. En PEG-sonde er særligt velegnet til længevarende indgivelse af sondeernæring (>8 uger). Anlæggelse af en PEG kan kun udføres af en læge. Anlæggelsen af en PEG kan give flere fordele: En PEG er en diskret sonde, som sidder under patientens tøj, giver mindre hudirritation end en slange i næsen og er ikke lige så iøjnefaldende som en sonde, der sidder i patientens ansigt. Flocare® PEG gastrostomisonde består af en klar sonde af polyurethan med en indvendig fikseringsplade af silikone. Tre røntgenfaste linier langs længden af sonden gør det let at bekræfte placeringen af PEG med røntgen. Den klare udvendige fikseringsplade i silikone gør det let at tilse stomien.

flocare-gastrostomisonder

Flocare® PEG sæt – til anlæggelse i ventriklen

Produktdatablad

Gastrostomisonde til placering i ventriklen ved hjælp af gastroskop (pull-teknik).

Læs mere
flocare-gastrostomisonder

Flocare® G-tube udskiftningsballonsonde – til anlæggelse i ventriklen

Produktdatablad

Udskiftelig gastrostomisonde til indgift af mad og væske direkte i ventriklen.

Læs mere
flocare-gastrostomisonder

Flocare® Bengmark PEJ – til anlæggelse i jejunum

Produktdatablad

Flocare® Bengmark PEJ er en polyuretan sonde, der kan anlægges endoskopisk i jejunum via en Flocare PEG ch 18. Sonden munder ud i en spiral, der har en forankrende effekt.

Læs mere

For at gøre det endnu mere sikkert for patienter at indtage sondeernæring, er Nutricia overgået til det ISO certificerede system, ENFit™. ENFit™-systemet er udviklet specifikt til enteral ernæring og er 100% inkompatibelt med intravenøse systemer, hvilket øger patientsikkerheden og reducerer kompleksiteten.

Print Page