Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

Infatrini

Infatrini er ernæringsmæssigt komplet, færdigblandet ernæring med højt energi- og proteinindhold. Infatrini kan anvendes fra fødslen og op til en kropsvægt på 9 kg eller en alder på 18 måneder til ernæringsmæssig behandling af spædbørn og børn, som har nedsat vækst eller øgede ernæringsmæssige behov og/eller kræver væskerestriktion. Infatrini er velegnet som eneste kilde til ernæring. Infatrini er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes under lægeligt tilsyn.

infatrini

Infatrini

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet ernæring med højt energi- og proteinindhold til spæd- og småbørn på 0–18 måneder eller op til 9 kg kropsvægt. Infatrini har en energitæthed på 1 kcal/ml. Kan bruges både som drik eller sondeernæring.

Læs mere
infatrini

Infatrini Peptisorb

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet energirig og peptidbaseret ernæring til spæd- og småbørn på 0–18 måneder eller op til 9 kg kropsvægt. Infatrini Peptisorb har en energitæthed på 1 kcal/ml. Kan bruges som drik eller sondeernæring

Læs mere
Print Page