Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

KetoCal 4:1 LQ

KetoCal 4:1 LQ

Fuldgyldig specialernæring til ernæringsmæssig behandling af intraktabel epilepsi eller andre tilstande hvor en ketogen diæt er indikeret. Indeholder MF6™ Multi Fibre blanding.

Produktdatablad

KetoCal 4:1 LQ er en fuldgyldig drikkeklar specialernæring, som også kan anvendes som sondeernæring. Til ernæringsmæssig behandling af intraktabel epilepsi eller andre tilstande, hvor en ketogen diæt er indikeret. KetoCal 4:1 LQ, er et ernæringspræparat med højt fedtindhold og lavt kulhydratindhold i forholdet 4:1. Kan anvendes som fuldgyldig ernæring til børn 1-10 år og som supplement til børn over 10 år. Indeholder fedt,
mælkeprotein, aminosyrer, kulhydrater, vitaminer, mineraler og sporstoffer samt MF6TM Multi Fibre blanding. Suppleret med LCP (langkædede fedtsyrer), DHA (docosahexaensyre) og ARA (arachidonsyre). Fri for transfedt. Fås i neutral smag.

Dosering og anvendelse

Dosering er individuel og skal bestemmes i samråd med læge eller diætist. Omrystes godt før brug. Ikke egnet til at fryse.

Holdbarhed

Bedst før dato (dag-måned-år) er angivet på emballagen. Efter åbning opbevares i køleskab og anvendes indenfor 24 timer.

Opbevaring

Opbevares ved temperaturer mellem 4-25°C.

Vareinformation

KetoCal 4:1 LQ neutral
Nutricias varenummer: 613356
Antal/pakning: 32 x 200 ml

Print Page