Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

KetoCal 4:1

KetoCal 4:1

Fuldgyldig specialernæring til ernæringsmæssig behandling af intraktabel epilepsi eller andre tilstande hvor en ketogen diæt er indikeret. KetoCal 4:1 kan anvendes som eneste ernæringskilde til børn i alderen 1-10 år og som supplement fra 10 år. Indeholder MF6™ Multi Fibre blanding.

Produktdatablad

KetoCal 4:1  er fuldgyldig ernæring i pulverform med højt fedtindhold og lavt kulhydratindhold. KetoCal blandes med vand og anvendes som drik, sondeernæring eller som ingrediens i madlavning og bagning. Til brug ved ketogen diæt til ernæringsmæssig behandling af intraktabel epilepsi, men også ved visse andre sygdomme og lidelser. Fungerer som eneste ernæring eller som supplement til den øvrige kost for at opretholde ketose. Indeholder fedtstoffer, mælkeproteiner, aminosyrer, kulhydrater, vitaminer, mineraler og er suppleret med de langkædede fedtsyrer docosahexaensyre (DHA) og arachidonsyre (ARA). Fri for transfedt. Fri for gluten.

KetoCal 4:1 kan anvendes som eneste ernæringskilde til børn i alderen 1-10 år og som supplement fra 10 år. Indeholder foruden ovennævnte næringsstoffer, MF6TM Multi Fibre blanding. Fås med neutral- og vanillesmag.

Dosering og anvendelse

Den anbefalede fortynding er 14,2%, men doseringen er individuel og skal bestemmes i samråd med læge eller diætist. For at sikre, at det høje fedtindhold tolereres vedintroduktion af den ketogene diæt, kan det være nødvendigt at starte med en lavere koncentration.

Holdbarhed

Bedst før dato (dag-måned-år) er anført i bunden. Efter åbning skal indholdet anvendes indenfor 1 måned.

Opbevaring

Uåbnet produkt skal opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

Vareinformation

KetoCal 4:1 Neutral
Nutricia varenr.: 601779
Salgsenhed: 1 x 300 g dåse

KetoCal 4:1 Vanille
Nutricia varenr.: 601740
Salgsenhed: 1 x 300 g dåse

Print Page