Fødevarer til særlige medicinske formål skal anvendes i samråd med læge. Tal med din læge eller diætist hvis du oplever vægttab i forbindelse med sygdom.

Nutridrink Compact Fibre

Nutridrink Compact Fibre

Fuldgyldig ernæringsdrik tilsat mfC fiberblanding og med en høj energi- og næringstæthed i lille volumen. Glutenfri. Laktosefattig.

Produktdatablad

Nutridrink Compact Fibre er en fuldgyldig ernæringsdrik med en energitæthed på 2,4 kcal/ml. Indholdet i Nutridrink Compact Fibre (125 ml) svarer til næringsindholdet i en almindelig energirig ernæringsdrik (200 ml). Dette gør Nutridrink Compact Fibre særdeles velegnet til patienter, som har vanskeligt ved at drikke hele indholdet af en standard ernæringsdrik. Nutridrink Compact Fibre indeholder en fiberblanding, som består af fire typer nøje udvalgte, fermenterbare kostfibre: Oligofruktose, inulin, galaktooligosakkarider og pektin. Disse fiberkilder er alle en del af en normal kost og er valgt, fordi de har en minimal effekt på viskositeten. Nutridrink Compact Fibre indeholder pr. ml 3 gange så meget protein som sødmælk, og hele 3,6 gange så meget energi. Nutridrink Compact Fibre er beriget med alle essentielle mineraler, vitaminer og sporstoffer.

Smagsvarianter

Jordbær, mokka og vanille.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring og/eller ved øgede ernæringsmæssige behov. Nutridrink Compact Fibre er særligt egnet til patienter, som har svært ved at indtage hele indholdet af en standard ernæringsdrik.

Dosering

Kan anvendes som eneste ernæring. 5-7 flasker pr. dag som eneste ernæringskilde. 1-3 flasker pr. dag som supplement til den normale kost. Eller som anbefalet af læge eller diætist.

Kontraindikationer

Galaktosæmi. Patienter med behov for fiberfri kost. Intolerance mod et eller flere af produktets ingredienser.

Forholdsregler

Anvendes med forsigtighed til børn i alderen 3-6 år. Bør ikke anvendes til børn under 3 år. Vær opmærksom på væskebalancen især hvis Nutridrink Compact Fibre udgør en stor del af ernæringen. En flaske Nutridrink Compact Fibre indeholder mindre vand end en standard ernæringsdrik.

Servering

Kan serveres afkølet, ved stuetemperatur eller varm. Bør ikke koges. Kan fryses og bruges som is.

Holdbarhed

12 måneder fra produktionsdato. Holdbarhedsdato fremgår af mærkning på flasken. Åbnede flasker opbevares i køleskab og anvendes inden 24 timer.

Opbevaring

Opbevares tørt og mellem 5–25° C.

Vareinformation

Nutridrink Compact Fibre Jordbær
Nutricia varenr.: 172107
Salgsenhed: 6 x (4×125 ml flaske)

Nutridrink Compact Fibre Vanille
Nutricia varenr.: 172099
Salgsenhed: 6 x (4×125 ml flaske)

Nutridrink Compact Fibre Mokka
Nutricia varenr.: 172104
Salgsenhed: 6 x (4×125 ml flaske)

Print Page