Nutridrink Compact Protein – Til smagsforandringer

Nutridrink Compact Protein – Til smagsforandringer

Protein- og energirig ernæringsdrik med høj næringstæthed i lille volumen. Nutridrink Compact Protein – til smagsforandringer er specielt udviklet til behandlingsrelaterede smagsændringer hos kræftpatienter. Fiberfri. Glutenfri. Laktosefattig. 125 ml.

Produktdatablad

Nutridrink Compact Protein er en supplerende ernæringsdrik med en energitæthed på 2,4 kcal/ml og et højt proteinindhold på 0,14 g/ml (24E%). Nutridrink Compact Protein er den drik på markedet, der indeholder mest protein pr. volumen. Indholdet i Nutridrink Compact Protein (125 ml) svarer til næringsindholdet i en almindelig protein- og energirig ernæringsdrik (200 ml). Dette gør Nutridrink Compact Protein særdeles velegnet til patienter som har brug for ekstra protein, men har vanskeligt ved at drikke hele indholdet af en standard ernæringsdrik. Nutridrink Compact Protein er beriget med alle essentielle mineraler, vitaminer og sporstoffer.

Smagsvarianter

Cool kokos, Cool agurk-lime, Cool rød frugtsmag, Hot tropisk ingefærsmag og Neutral.

Indikation

Til ernæringsmæssig behandling af sygdomsrelateret underernæring og/eller ved øget behov for protein. Nutridrink Compact Protein – til smagsforandringer er særdeles velegnet til patienter, som har vanskeligt ved at drikke hele indholdet af en standard ernæringsdrik.

Dosering

1-2 flasker pr. dag som supplement til den normale kost eller som anbefalet af læge eller diætist. Ikke egnet som eneste ernæring.

Kontraindikationer

Galaktosæmi. Intolerance mod et eller flere af produktets ingredienser.

Forholdsregler

Anvendes med forsigtighed til børn i alderen 3-6 år. Bør ikke anvendes til børn under 3 år. Vær opmærksom på væskebalancen. En flaske indeholder mindre vand end en standard ernæringsdrik.

Servering

Kan serveres afkølet, ved stuetemperatur eller varm. Bør ikke koges. Kan fryses og bruges som is.

Holdbarhed

12 måneder fra produktionsdato. Holdbarhedsdato fremgår af mærkning på flasken. Åbnede flasker opbevares i køleskab og anvendes inden 24 timer.

Opbevaring

Opbevares tørt og mellem 5 – 25° C.

Vareinformation

Nutridrink Compact Protein Cool rød frugtsmag
Nutricia varenummer: 131886
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Hot tropisk ingefærsmag
Nutricia varenummer: 131887
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Neutral
Nutricia varenummer: 131903
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Cool, Hot & Neutral startpakke á 4 stk.
Nutricia varenummer: 163290
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Relateret læsning

Smagsforandringer og kræftbehandling

Smagsforandringer kan bidrage til underernæring, som er en vigtig forudsigende faktor for morbiditet, mortalitet, respons på behandling og toksicitet.

Læs mere

Sygdomsrelateret underernæring

Sygdomsrelateret underernæring er et i stigende grad anerkendt samfundsmæssigt problem med både kliniske og økonomiske konsekvenser.

Læs mere
Print Page