Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

OK

Nutrini Peptisorb Energy

Nutrini Peptisorb Energy

Nutrini Peptisorb Energy er peptidbaseret ernæringsmæssigt fuldgyldig sondeernæring til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring til børn fra 1 år eller 8–45 kg med øget energibehov.

Log ind med dit kodeord for at downloade databladene.

Har du glemt dig kodeord eller er du ny bruger? Ikke noget problem! Send en mail til: hcp-access-dk@danone.com og modtag dit kodeord.

Nutrini Peptisorb Energy har en energitæthed på 1,5 kcal/ml. Nutrini Peptisorb Energy er udviklet til at give optimal absoption af næringsstoffer og er derfor velegnet som ernæringsmæssig komplet sondeernæring til børn med malabsorptionstilstande eller nedsat fordøjelse. Proteinindholdet udgøres af hydrolyseret valle med høj andel af kortkædede peptider og aminosyrer for optimal absoption.(1–2) Indeholder 46 % MCT-fedt og 54 % LCT-fedt for at øge absoptionen af fedt.(3–5)

Nutrini Peptisorb Energy har en energitæthed på 1,52 kcal/mlg og er tilsat fiskeolie som er en kilde til de langkædede fedtsyrer docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA). HAr et lavt indhold af kostfibre (<0,5 g/100 ml) og er tilsat inulin og langkædede og kortkædede fruktooligosakkarider (lcFOS og scFOS). Glutenfri og laktosefattig.

Fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Se produktdatablad for information om allergener, ingredienser og næringsindhold.

Vareinformation

Nutrini Peptisorb Energy
Nutricia varenr.: 135511
Salgsenhed: 12 x 500ml

Referencer

(1) Grimble GK et al. Clin Sci 1986; 71:65-69.

(2) Zaloga GP. Nutr Clin Prac 1990;5:231-237.

(3) Faber J et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr 1988;7:189-195.

(4) Ruppin DC, Middelton WRJ. Drugs 1980; 20: 216-224.

(5) Bach AC, Babayan VK. Am J Clin Nutr 1982;36:950-962

Print Page