Nutrison

Nutrison er sondeernæringsløsninger beregnet til enteral ernæringsterapi til patienter, som har en fungerende eller delvist fungerende mave-tarm-kanal, men som er ude af stand til at indtage nok almindelig næring til, at det kan dække deres ernæringsbehov. Nutrison tilbyder et bredt sortiment af sondeernæringsprodukter, hvilket gør det nemmere at finde en passende løsning til de mange forskellige typer patienter, der har brug for ernæringsterapi. Nutrison omfatter produkter, som er fiberberigede eller fiberfri, har forskellige kalorieindhold og har standard eller forhøjede proteinindhold. Derfor kan sondeernæring fra Nutrison-sortimentet være egnet og indikeret til forskellige patientgrupper.

 

Læs om ideel proteinkvalitet og god tolerance med p4 proteinblanding her

nutrison

Nutrison Protein Plus Energy Multi Fibre

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet protein- og energirig sondeernæring tilsat kostfibre (MF6TM Multi Fibre blanding). Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring hos patienter med øget proteinbehov/metabolisk stress. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Peptisorb Plus HEHP

Produktdatablad

Peptidbaseret, ernæringsmæssig komplet, protein- og energirig, fiberfri sondeernæring til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring hos patienter med malabsorption og/eller fordøjelsesproblemer fx pankreatitis, lever- eller galdesygdom. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Protein Intense

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet sondeernæring med helprotein til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring hos kritisk syge patienter. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet sondeernæring til patienter med et normalt energibehov. Valle-domineret proteinblanding bestående af animalske og vegetabilske proteinkilder. Beriget med fiskeolie. Fiberfri. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Sterile Water

Produktdatablad

Nutrison Sterile Water anvendes som supplement til sondeernæring ved behov for yderligere væske. Demineraliseret.

Læs mere
nutrison

Nutrison Soya

Produktdatablad

Nutrison Soya er en ernæringsmæssig komplet sondeernæring baseret på soyaprotein. Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring kombineret med komælksallergi og laktoseintolerance. Glutenfri. Laktosefri.

Læs mere
nutrison

Nutrison Protein Plus

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet sondeernæring til patienter med et øget proteinbehov, fx ved metabolisk stress. Beriget med fiskeolie. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet sondeernæring tilsat kostfibre (MF6™ Multi Fibre blanding) til patienter med et øget proteinbehov, fx ved metabolisk stress. Beriget med fiskeolie. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Protein Plus Energy

Produktdatablad

Nutrison Protein Plus Energy er en ernæringsmæssig komplet protein- og energitæt fiberfri sondeernæring, der er klar til brug. Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring hos patienter med øget proteinbehov, f.eks. metabolisk stress. Glutenfri. Laktosefri.

Læs mere
nutrison

Nutrison Multi Fibre

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet sondeernæring tilsat kostfibre (MF6™ MultiFibre blanding) til patienter med et normalt energibehov. Valle-domineret proteinblanding bestående af animalske og vegetabilske proteinkilder. Beriget med fiskeolie. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison MCT

Produktdatablad

Nutrison MCT er en ernæringsmæssig komplet sondeernæring til patienter med behov for en høj andel MCT-fedt, fx patienter med fedtmalabsorption. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Low Sodium

Produktdatablad

Nutrison Low Sodium er en ernæringsmæssig komplet sondeernæring med lavt saltindhold til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring. Glutenfri. Laktosefattig. Fiberfri.

Læs mere
nutrison

Nutrison Energy

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet sondeernæring til patienter med et højt energibehov. Valle-domineret proteinblanding bestående af animalske og vegetabilske proteinkilder. Beriget med fiskeolie. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Energy Multi Fibre

Produktdatablad

Ernæringsmæssig komplet sondeernæring tilsat kostfibre (MF6™ Multi Fibre blanding) til patienter med et øget energibehov. Valle-domineret proteinblanding bestående af animalske og vegetabilske proteinkilder. Beriget med fiskeolie. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Concentrated

Produktdatablad

Nutrison Concentrated er en ernæringsmæssig komplet, koncentreret sondeernæring. Anvendes til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring kombineret med væskerestriktion. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison Advanced Peptisorb

Produktdatablad

Peptidbaseret, ernæringsmæssig komplet sondeernæring med MCT-fedt til patienter med malabsorption og/eller fordøjelsesproblemer. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
nutrison

Nutrison 1200 Complete Multi Fibre

Produktdatablad

Sondeernæring tilsat kostfibre (MF6™Multi Fibre blanding) til patienter med et lavt energibehov. Valle-domineret proteinblanding bestående af animalske og vegetabilske proteinkilder. Beriget med fiskeolie. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere

Prisvindende emballage

I løbet af 2018 og 2019 udskiftede Nutricia emballagen på al Nutrison og Nutrini sondeernæring til en transparent plastflaske.
Den nye og innovative emballage vandt i 2019 Packaging Awards i Holland inden for kategorien Innovative Emballager.

Den nye emballage har mange fordele:

Let at hænge op

Stor løkke til ophængnning: gør det let at hænge flasken op, selv med én hånd.

Semi-transparent flaske

Tydelige volumen markeringer på flasken gør det let at kontrollere forbrug.

Tydelig etiket med farvekodning

Flersidet etiket med farvekodning: Gør det nemt at se forskellene mellem de forskellige sondeernæringsvarianter.

Miljøvenlig emballage

Fremstillet med 85% mindre vand i produktionsprocessen sammenlignet med Nutricas nuværende emballage. Der er 21% mindre kuldioxid udledning i produktionen sammenlignet med den nuværende produktion. Genanvendelig, overskydende plast fra produktionen genanvendes i fremstillingsprocessen. Flasken sorteres som blød plast.

Nem at åbne

Fastmonteret flip-låg: let at åbne med én hånd for at tilkoble ernæringssættet. Forhindrer risikoen for lækage. Mindre kontakt med flasken ved åbning. Låget forbliver på flasken og forhindrer kontaminering fra andre overflader.

Passer til alle ernæringssæt med med ENPlus kobling.

Passer til alle Nutricias ernæringssæt

Den nye emballage passer selvfølgelig til alle Nutricias ernæringssæt samt vores bolusadapter. Sidstnævnte anbefales ved brug af ernæringssprøjte.

Vi håber, at du vil tage godt imod den nye og forbedrede emballage.
Såfremt du har spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Nutricia Kundeservice på telefon: 7021 0709

Print Page