Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

Pepticate

Pepticate

OPDATERET INDHOLD – SAMME ANVENDELSE
Vi har opdateret dette produkt for at imødekomme ny EU lovgivning.
Læs mere om opdateringen her

Pepticate er vallebaseret ekstensivt hydrolysat til børn med komælksallergi. Højt hydrolyseret valle mindsker risikoen for, at barnet får en allergisk reaktion mod Pepticate. Pepticate har en neutral smag og lugt, og kan derfor bruges i madlavning, hvor man ellers ville have tilsat almindelig mælk, f.eks. i grød og pandekager. Pepticate indeholder desuden præbiotiske kostfibre (GOS/FOS). Pepticate er naturlig fri for gluten og velegnet til børn med mælkeallergi.

 

 

pepticate

Pepticate®

Produktdatablad

Pepticate® er højt hydrolyseret, vallebaseret modermælkserstatning til børn med komælksallergi. Pepticate er ernæringsmæssig komplet til spædbørn fra 0–1 år og kan anvendes som supplement til børn over 1 år.

Læs mere
pepticate

Pepticate® PLUS

Produktdatablad

Pepticate® PLUS er en hydrolyseret, vallebaseret tilskudsblanding til børn fra 6 måneder med komælksallergi.

Læs mere
Print Page